Ingyenes nyelvtanulás

motivationIgen, nyelvet tanulni már mindenki ingyen is tud, csak internet kell hozzá. Az interneten számos jobbnál jobb lehetőséget találunk, melyek közül néhányat összeszedtünk Neked:

Némettanuláshoz internetes oldalak

Szókincsfejlesztés

  • Forvo: http://hu.forvo.com/languages-pronunciations/de/- itt fent van az összes német szónak a kiejtése, jelezve hogy a kiejtő melyik ország melyik részén él, úgyhogy még az akcentusok összehasonlítására is jó
  • Rhinospike: http://rhinospike.com/-Teljes mondatok, kifejezések kiejtése van fent, illetve saját mondatokat lehet beírni és kérni a kiejtést.
  • ANKI: http://ankisrs.net -ingyenesen számítógépre letölthető szótanuló program. A szavaknál mindig osztályozni kell hogy könnyebben ment, nehezebben, vagy egyáltalán nem tudtad, és ennek megfelelően 1 vagy több nap múlva újrakérdezi. Ezzel segíti az ismétlést, és így azt hogy a hosszú távú memóriába rögzüljön a szó! Mondatok és szókapcsolatok tanulására is remek, és a honlapon sok előre kidolgozott kártyacsomagot lehet hozzá letölteni (sok helyen hanganyag is van a szavakhoz), annak aki nem szeret írogatni. 
  • Omniglot: http://www.omniglot.com/language/phrases/german.php -Jó pár hasznos német mondatnak a kiejtése megtalálható… fordítás viszont csak angolul van hozzájuk.
  • Szokincsfejleszto.hu – teljesen magyar nyelvű oldal a szókincs fejlesztésére.

Cset és skype partner:

http://sharedtalk.com
http://italki.com
http://www.mylanguageexchange.com/
http://www.interpals.net/

Ne felejtsd el kérni ingyenes e-bookunkat itt!

Ingyenes nyelvtanulás” bejegyzéshez ozzászólás

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>