jogi nyilatkozat

Az oldal teljes tartama, a hírlevél sorozat, s a letölthető tanulmány szerzői jogvédelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján), a tartalmak online vagy nyomtatott formában való utánközlése csak a szerző, Hargitai Anita írásbeli engedélyével lehetséges.

A nemetelet.hu weboldalról cikkeket, információkat átvenni (az írásbeli hozzájárulásban meghatározott feltételekkel) csak a forrásra, a nemetelet.hu-ra és a szerzőre, Hargitai Anitára való egyértelmű aktív webes hivatkozással lehet, az eredeti információ nem módosítható!

KÖTBÉR A JOGELLENES FELHASZNÁLÁSÉRT:

A fenti feltételek megsértése, a weboldal tartalmak másolása, változatlan vagy nagymértékben azonos tartalmú szöveges és képi átvétele és felhasználása az előzetes írásbeli engedély nélkül díjköteles. A jogtalan felhasználónak napi 800 euró kötbért számlázunk! Másolt oldalnak minősül az adott oldalról legalább egy bekezdésnyi szöveg változatlan átvétele is vagy ha az átvétel a teljes oldal tartalom 30%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett szöveget. Az átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást!)

 

A honlapon található információk

Törekszünk mindig a legpontosabb, legfrissebb információk közlésére, de a honlapon található információk felhasználásából eredő károkért felelősséget vállalni nem tudunk!

 

Adatvédelmi nyilvántartási azonosító: NAIH-76549/2014.

 

3 thoughts on “jogi nyilatkozat

  1. A nemetinfo.com oldal goo linkeel mint forrás hivatkozva lopkodja Tőletek a tartalmakat.
    Szerintem szeret bíróságra járni! 😀 😉

    1. Köszönjük szépen! 🙂 Írtunk nekik és már levették!

  2. Kedves Anita!

    Érdeklődni szeretnék, hogy szakmai vagy PR tartalommal megjelenhetünk-e oldalán?
    Kérem, vegye fel velem e-mailben a kapcsolatot!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* A hozzászóláshoz el kell fogadnod az adatvédelmi tájékoztatónkat

*

Elfogadom

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..